Laat hier je reactie achter

Commentaren: 5
 • #5

  Anne-Maro (dinsdag, 06 februari 2024 12:53)

  Wat waren we blij met onze BABS'en Jacqueline en Willem. Dit superduo heeft het vermogen om iedere ceremonie naar een hoger plan te tillen. Hun toespraak was liefdevol, doordacht en ontzettend geestig. Het was herkenbaar voor onze familie en beste vrienden en tegelijkertijd toegankelijk voor verre vrienden en collega's. Een ware kunst om een hele groep mensen in een korte tijd te verbinden. En dat is precies wat ze doen! Ze maakten onze ceremonie magisch. Absolute aanrader dus!

 • #4

  Christiaan (maandag, 05 februari 2024 16:14)

  Erg bijzonder om niet één maar twee trouwambtenaren meegemaakt te hebben op een huwelijk. Ingespeeld als twee presentatoren van een talkshow, maar vooral ook heel persoonlijk, omdat zij zich ieder tot in detail in één persoon verdiepen. Leuk en verfrissend concept!

 • #3

  Bram (zondag, 12 juli 2020 11:22)

  Jaqueline en Willem hebben een heel grote bijdrage geleverd aan onze fantastische trouwdag. Na een heel serieuze voorbereiding, waar ook onze zes kinderen in werden betrokken, hebben beiden ons getrakteerd op een geweldige toespraak, waarin ze ons en onze bruiloftsgasten precies hebben uitgelegd waarom wij zo graag met elkaar wilden trouwen. Echt top! Uit het hart, met humor en met een rake typering van onze karakters. Voor ons kan een ceremonie niet mooier zijn!

 • #2

  René (zaterdag, 29 september 2018 16:50)

  De bruiloft van mijn neef kreeg wat extra's door de zowel geestige als rake toespraak van Jacqueline. Ze heeft het vermogen om zich goed in degenen te verplaatsen die op het feest centraal staan, en stelt zich dienstbaar aan hen op. Kwaliteit, het voegde echt iets speciaals toe. Je krijgt waar voor je geld!!

 • #1

  Emma (vrijdag, 31 augustus 2018 19:22)

  Jacqueline sprak op de bruiloft van mijn broer en heeft daar een prachtig verhaal gehouden waarmee zij niet alleen de lachers op haar hand had maar ook precies de liefde tussen mijn broer en zijn vrouw wist te beschrijven. Ongelooflijk knap en vooral van grote waarde voor hun bijzondere dag!