Onze werkwijze

Wij kunnen samen jullie huwelijksceremonie verzorgen of individueel. Dat maakt voor de prijs niets uit. De werkwijze blijft ook hetzelfde, in het ene geval heb je met ons samen de voorbesprekingen, in het andere geval met één van ons.

 

Als jullie voor ons willen kiezen, voeren we eerst een intakegesprek. Zo kunnen we elkaar een beetje leren kennen, en kunnen jullie beslissen of er écht een goede klik is. Tijdens dit gesprek hebben we het over jullie wensen en ideeën omtrent de ceremonie, en kunnen er ook praktische zaken aan de orde komen. Pas na het intakegesprek beslissen jullie definitief.

 

Als jullie definitief  kiezen gaan wij aan het werk. In samenspraak met jullie proberen we een zo goed mogelijk beeld van jullie te krijgen, zodat het verhaal dat we houden ook echt bij jullie aansluit. Een belangrijk onderdeel daarvan zal een gesprek met jullie bij (één van) jullie thuis zijn.

Op de grote dag zijn wij ruim van tevoren aanwezig op de trouwlocatie om nog wat laatste dingen te kunnen regelen als dat nodig mocht zijn.

Wij zullen als trouwambtenaar-voor-1-dag benoemd en beëdigd moeten worden in de gemeente waar jullie trouwen. Dit levert meestal geen problemen op.